Exclusief voor lezers van Dé Roofvis (?)

cover rv96

Zeven jaar achtereen was de Fair op het Eiland van Maurik een exclusief feestje voor de lezers van Dé Roofvis. Elk jaar kwamen enkele duizenden kunstaasvissers naar het direct aan het water gelegen festivalterrein om er de nieuwste jerkbaits, shads en frogs te scoren, maar ook om te varen met een van de tientallen compleet uitgeruste vismachines, te  peddelen in een bellyboat of hands free te vissen vanuit een kajak…

Fair 8 BM

Dit concept van zelf doen en beleven werd zó gewaardeerd, dat Hét Hengelsporthuis als organisator van de Fair heeft besloten dit jaar alle visdisciplines de mogelijkheid te bieden om in die ‘vissige’ omgeving kennis te nemen van alle nieuwste ontwikkelingen in hun tak van sport. Om nu óók een lange vaste stok uit te proberen aan de waterkant, of een beetmelder daadwerkelijk te horen reageren op de aanbeet van een vis.

Exclusief voor de lezers van Dé Roofvis is de Hengelsport Outdoor Fair dus niet langer; ook de lezers van Zeehengelsport, Witvis Totaal en Dé Karperwereld zijn van harte welkom. En vooruit: óók enthousiaste sportvissers die deze specialistische magazines nog niet lezen!

Maar die exclusiviteit geldt nog wél voor de inhoud van Dé Roofvis no. 96, het magazine dat vanaf donderdag 6 juni op de mat ploft bij de abonnees en vanaf dat moment ook te vinden is in het tijdschriftenrek van uw boekwinkel of kiosk.

biggame_bb

Deze uitgave biedt opnieuw een keur aan trendsettende, tot de verbeelding sprekende artikelen. Mooi uitgewerkte verhalen, met schitterende fotografie.

bontevertelsel_d1

Wat te denken van onderwerpen als vissen op reusachtige meervallen vanuit een bellyboat, gericht vissen op roofblei op stilstaand water en voor de vliegvissers een historische terugblik op het gebruik van snoekstreamers in de Lage Landen.

roofblei_sw

Dat zijn ‘zomaar’ wat onderwerpen, want er is meer, véél meer. Zo stelt Wilfred van Nunen weer diverse minder bekende kunstaasjes aan u voor en deelt Dietmar Isaiasch met de lezers waar je gebruik makend van een dieptemeter de vis moet zoeken.

Kortom: wij wensen al onze vaste lezers heel veel lees- en kijkplezier.

Fair 2013

En bent u nog geen abonnee, dan is dit dé gelegenheid bij uitstek, want wie nu een abonnement afsluit, ontvangt twee gratis toegangsbewijzen voor de Hengelsport Outdoor Fair 2013.

Ga voor meer info naar: www.hengelsporthuis.com