NKS Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen.

Over een aantal dagen is het zover de ijzig koude Zunnebeld Masters HollandsDiep Pennen. Een wedstrijd in de NKS Dutch Zander Masters waar het gaat om echt Old Skool vissen met de pen en het sleepje. Een discipline waarin diverse vaardigheden zoals ankeren en gevoel getest worden.

De sponsor Zunnebeld heeft voor deze wedstrijd gekozen om één team in te zetten tijdens de Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep Pennen. Graag stellen we jullie dan ook voor aan team Zunnebeld, Chris Bloemert & Michel Ligthart!

Team Zunnebeld is al jaren actief op de grote toernooien in Nederland zoals het NKS, Predatortour, Luremasters en hebben hun sporen reeds verdient. De heren Ligthart & Bloemert zijn ook dit jaar kandidaten voor de titel Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen.

Beide heren beheersen de benodigde technieken om de snoekbaarzen te kunnen verleiden tot een aanbeet. Het maakt ze niet uit of het een snelstromende rivier, plas of het vissen met de pen en sleepje is. De snoekbaarzen zullen worden verleidt tot een aanbeet.

Wil je zelf de strijd aangaan met deze toppers in het snoekbaarsvissen? Dit kan nog! De inschrijving voor de Zunnebeld Zander Masters blijft geopend tot zaterdagochtend 10.00 uur. Schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Via deze weg willen wij team Zunnebeld succes wensen tijdens de Zunnebeld Zander Masters en tevens Zunnebeld bedanken voor de prachtige sponsoring.

Tight Lines, NKS Dutch Zander Masters