FreeStyle Team Benelux breidt uit voor 2018

Na enig overleg is het ons nog net gelukt om een vrije dag te plannen net na de kerst en nog voor oudjaarsdag. Even bij elkaar komen om eens lekker te praten over natuurlijk onze mooie hobby en tegelijk de nieuwe FreeStyle-producten.

Door Rocky van Duijvenvoorde

Rocky op pad met nieuwe FreeStylers.

De morgen staat in het teken van een goed gesprek om samen de filosofie van FreeStyle op te pikken. De mannen zijn enthousiast en gaan ons helpen om FreeStyle te promoten op de beurzen, opendeurdagen of tijdens een wedstrijdje/evenement.

Als eerste stel ik graag Freddie Alves aan jullie voor. Freddie is een ervaren streetfisher met een brede kennis aan speciale technieken en met een voorliefde voor speciale softbaits en creatures.

Freddie Alves.
Freddie Alves.

Freddie vist ook veel vanuit de bellyboat en is daarom een goede allrounder binnen het FreeStyle-team. Tijdens onze middagsessie laat Freddie ook goed zien dat hij elke techniek beheerst; vangsten op een 2 gram micro-jig en Carolina-rig volgen vlug achter elkaar.

Als tweede stel ik graag Bart van de Walle aan jullie voor. De meesten van jullie zullen Bart wel kennen als een fanatieke wedstrijdvisser, en hij heeft al vele streetfish-, bellyboat- en ook boottitels op zijn naam staan.

Bart van de Walle.
Bart van de Walle.

Bart is ook zeer actief met het organiseren van wedstrijden rondom Groningen. Bart heeft een enorme kennis op het street- en urban-gebied.

Freddie en Bart gaan Rocky ondersteunen in de promotie van de FreeStyle-range.

De 3 mannen vissen deze dag met de nieuwe slug-shad uit de FreeStyle-serie genaamd: URBAN PREY. Het is een slanke shad die verkrijgbaar is in 37mm en 73mm. De Urban Prey heeft een verrassende waggel en geeft echt een goede eerste indruk.

Na een leuke, toch wat koude en natte eerste sessie te hebben gevist, duiken we achter de kop warme chocolademelk. We kijken enorm uit naar de gezamenlijke visdagen die ook samen met het team uit Duitsland gaan plaatsvinden.

Wij hopen jullie snel ergens te treffen langs de waterkant of op een beurs en staan open voor al jullie roofvisgerelateerde vragen. Volg ons op Facebook en Instagram:  SPRO FreeStyle

Rocky van Duijvenvoorde – FreeStyle Consultant