Visspullen voor onder de Kerstboom

Kerst. De tijd van familie, gezelligheid en cadeaus. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je partner, kind of ander familielid die dol is op vissen? Wij van Zunnebeld hebben een top 50 voor je samengesteld met leuke producten voor iedere visser die vist op Karper, op Roofvis, op Witvis, op Forel, op Meerval, op Barbeel en op Zeevis. Dit zijn leuke kleine cadeaus waarmee je bij iedere sportvisser een lach op zijn gezicht tovert. 

Kleine spullen, groot plezier

Sportvissers kun je altijd blij maken met visspullen. Omdat het voor jou misschien lastig is om in te schatten wat je moet geven hebben wij de Kerst top 50. Dit zijn 50 betaalbare producten in alle verschillende visserijen. De vissoorten worden aan gegevens op de labels. Zo weet je zeker dat wat jij koopt van pas komt!

Dit is een limited edition Buster Jerk 15-years Anniversary Box. De eerste 3 kleuren Buster Jerks in een box verpakking. Deze box is speciaal gemaakt om voor de trouwe Strike Pro fans! Giftbox met 3 originele kleuren Buster Jerk.

De JRC Defender combo is zorgvuldig samengesteld door het JRC productteam om een betaalbare, goed gebalanceerde karperset te bieden die ideaal is voor de moderne, veeleisende visser. De set bestaat uit een Defender hengel in combinatie met een stijlvolle Mitchell Avocet Black Edition vrijloopmolen die al is voorzien van hoogwaardig monofilament lijn. Daarnaast is de set goed beschermd dankzij een gevoerd Defender foedraal voor één hengel.

Hulp nodig bij het zoeken naar een Kerstcadeau?

Naast onze Kerst top 50 hebben we nog veel meer prachtige producten. Kom je er niet helemaal uit, dan kun je ons altijd even bellen of een bezoekje brengen aan onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Hier werken gepassioneerde specialisten die je alles kunnen vertellen over de meer dan 28.000 hengelsport producten die wij verkopen.

Niet goed, geld terug.

Heb jij een Kerstcadeau gehaald en valt het niet in smaak of moet het geruild worden? Geen enkel probleem. Je kunt het Kerstcadeau binnen 14 dagen terug sturen en je krijgt het hele aankoop bedrag terug op je rekening. Natuurlijk mag je ook iets nieuws uitzoeken. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over bij Zunnebeld.

Hengelsport Zunnebeld
Van Karnebeekstraat 73
8011 JD Zwolle

E-mail:
Telefoon: 038 – 421 58 97

Facebook:
Twitter: