Verslag Navionics Zander Masters Oude Maas

Afgelopen zondag stond de gevreesde Navionics Zander Masters Oude Maas op het programma. Waarom gevreesd? De harde stroming vergt een uitstekende boot controle, koud weer en de grote vraag waar zit de snoekbaars diep of ondiep…

De weergoden waren de Navionics Zander Masters Oude Maas in ieder geval gunstig gezind. Nauwelijks wind, een prachtig zonnetje een prima dag om gezellig de sportieve strijd met elkaar aan te gaan.

Team Navionics 1 maakt zich klaar voor de battle..
Team Navionics 1 maakt zich klaar voor de battle..
Michel met een mooie 60+ vis, ze lagen er dus wel....
Michel met een mooie 60+ vis, ze lagen er dus wel….

De deelnemers die de afgelopen weken hebben getraind waren wisselend over de vangsten. De ene had het heel zwaar gehad om aanbeten te krijgen waar de andere ondiep een mooi aantal maatse vissen had kunnen verleiden.

Een mooie bijvangst voor Arie & Perry...
Een mooie bijvangst voor Arie & Perry…

Het veld lag dan ook goed verspreid over het parcours, zowel in de diepere gaten als strak tegen de oevers zochten de deelnemers de gewenste glasoog.

Heer en Meester qua aantallen tijdens Navionics Zander Masters Oude Maas...
Heer en Meester qua aantallen tijdens Navionics Zander Masters Oude Maas…

Wie deze spannende maar moeilijke strijd om de Navionics Zander Masters gewonnen heeft is te lezen op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tevens is de inschrijving voor de eerste Old Skool wedstrijd geopend de Zunnebeld Zander Masters HollandsDiep zal plaatsvinden op 4-3-2018. Schrijf je snel in voor deze spannende strijd met de pen en het sleepje..

Tight Lines, Dutch Zander Masters