Registreer je nu voor een proefabonnement van 1 maand op het RoofviswebForum

Na 2 weken van testen is het RoofviswebForum klaar voor gebruik. De afgelopen weken hebben wij met een kleine 65 leden het Forum uitvoering getest en is het klaar voor de toekomst. RoofviswebForum draait op een eigen snelle server met de allernieuwste software. Het Forum kan je ook gewoon gebruiken via je mobile telefoon en tablet! Registreer je nu gratis voor een proefabonnement van 1 maand! De hele maand februari kan je als geregistreerde gebruiker meedoen aan alle discussies op het Forum. 

Het nieuwe RoofviswebForum is klaar!
Gratis Proefabonnement februari


Het gratis proefabonnement is geldig voor de maand februari. Via deze proef periode willen we de gebruikers laten zien dat dit Forum weer als vanouds is. De eerste week van maart ontvang je een betalingslink van €17,50 voor 1 jaar forum lidmaatschap. Wil je na februari geen gebruik meer maken van het RoofviswebForum hoef je niets te doen, je account wordt automatisch verwijderd!

Gold Members

Onze betalende leden van het eerste uur zijn onze Gold Members. Dit is ook terug te zien in de gouden kleurnaam van deze leden. Deze leden hebben geholpen met het inrichten van het RoofviswebForum.

Kosten Lidmaatschap.

Het opzetten van een groot forum zoals deze kan jammer genoeg niet meer gratis. Om de kosten te dekken is het lidmaatschap vastgesteld op slechts € 17,50 per jaar. Hier koppelen we ook een gratis RoofviswebForum Ledenpas aan vast waar de leden hun voordeel mee kunnen doen bij diverse aangesloten winkeliers. Deze ledenpas wordt verstuurd zodra het 500ste betalende lid zich heeft aangemeld. Hierna zal er op wekelijkse basis passen verstuurd gaan worden aan de nieuwe leden!

Extra Voordelen RoofviswebForum Lidmaatschap & Ledenpas.

Het RoofviswebForum Lidmaatschap & Ledenpas biedt voor de leden een aantal extra voordelen op:

  • Je krijg korting bij aangesloten winkeliers. (Lijst binnenkort beschikbaar)
  • Je kunt exclusief deelnemen aan onze jaarlijkse Roofvisweb BootForum dag!
  • Maandelijks gratis deelname aan verloting van mooie prijzen.
  • Gratis gebruik maken van ons forum en marktplaats gedeelte.

Zoals je op het voorbeeld hieronder kan zien volgt de registratie op ons Forum met je eigen naam, adres gegevens en leeftijd. Dit om korting-fraude tegen te gaan bij de aangesloten winkeliers en natuurlijk dat we de passen kunnen versturen.

Het RoofviswebForum Leden pas model creditcard

Op ons Forum is geen plaats voor Fake en Spam accounts, deze worden direct verwijderd door onze actieve beheerders! Alleen als geregistreerde gebruiker kan je alle onderwerpen bekijken en er op reageren! Schrijf je vandaag nog gratis in voor een proefabonnement en discussieer mee op ons Forum.

Specifieke Forums

Check de uitleg over het RoofviswebForum hieronder in de video!

30 Verschillende Forum topics online.

Vanaf de lancering staat de teller nu op 351 geplaatste berichten in 30 verschillende topics. Topics als “Raad de maat” en “Raad het aas” kennen de oud forumleden als geen ander. Op het Forum moet iedereen zijn draai weer vinden maar dat zal snel zijn opgelost door de eenvoud van het Forum. Simpel, snel en gezellig moet de uitstraling worden. Een forum dat weer een database gaat worden voor iedereen!

Maandelijks mooie prijzen voor onze Forumleden.

Ja, je leest het goed….Maandelijks gaan we onder onze geregistreerde forumleden mooie prijzen verloten.

Forum Beheerders

Een forum kan niet zonder beheerders of te wel mods! We zijn ook blij om te vermelden dat Henk Graafsma, Igmar van Duinen en Marco Nieuwenhuize zich gaan inzetten als moderators van het RoofviswebForum. Natuurlijk voor vele Roofvissers geen onbekende namen. Het Forum Team zal zeker in de aankomende periode nog flink worden uitgebouwd!

Weer het echte Roofvis community gevoel!

Dit internet- of discussieforum biedt deelnemers online ruimte voor discussie en uitwisseling van berichten. Elke bijdrage wordt gearchiveerd en de discussie zal over een langere periode verdergaan. Dit forum verschilt hiermee van andere discussiemogelijkheden zoals chat ruimtes, nieuwsgroepen, weblogs en sociale media zoals Twitter en Facebook.

Het moet weer het echte ons kent ons gevoel worden zoals vroeger. Gezellig, elkaar helpen met vragen, ontmoetingen en uitwisselen van informatie. We kunnen van iedereen wat leren! Vanzelfsprekend kun je op ons forum ook je tweedehands spullen aanbieden op marktplaats of even een kijkje nemen bij de dagelijkse vangstmeldingen. Het kan allemaal op dit hyper moderne forum dus zorg dat je erbij bent en registreer je vandaag voor een proefabonnement op: Roofvisweb Forum.