Heb jij al een leuk valentijnscadeau in huis?

Als roofvisser kun je je lol op bij zunnebeld.nl. Ook in 2020 zorgen wij dat we de nieuwste producten online en in de winkel hebben. Wanneer je door onze webshop navigeert valt je al snel op dat de keuze enorm is. De shop stoomt over van pluggen, shads, hengels, molens, reels en kleding. En omdat wij alles in huis hebben kunnen wij het tegen een scherpe prijs aanbieden en het dezelfde dag nog versturen. Zo kun jij je nieuwe gear de volgende dag al gebruiken.

Over 7 dagen is het Valentijnsdag. Heb jij al een leuk cadeau in huis? Wij van Zunnebeld Hengelsport hebben wel enkele leuke suggesties. Bekijk ze hieronder!

Een Zunnebeld cadeaubon is het ideale cadeau wanneer u graag een persoonlijk geschenk wilt geven, zonder daarbij het het risico te lopen iets te kiezen wat net niet in de smaak valt

In “Pike Fever” krijg je de nieuwste kennis over snoekvissen op een opwindende en informatieve manier, die je kansen op succes aanzienlijk zal vergroten. Op 376 pagina’s krijgt u een diepgaand overzicht van alle nieuwe lokazen en technieken – inclusief het maken en gebruiken van de revolutionaire nieuwe release-rigs, die uw landingssnelheid bijna verdubbelen.

De MacGyver Sensor USB Hoofdlamp is voorzien van een handsensor, hierdoor is hij zeer geschikt voor personen die vaak de handen vol hebben en toch licht nodig hebben. Met een simpele beweging langs het voorhoofd zal de lamp aan en uit schakelen.

De MacGyver Food Container 0.6 liter is gemaakt van roestvrij staal. De jar heeft een extra brede opening waardoor hij makkelijk te vullen is, en naast vloeistof ook geschikt is voor eten zoals erwtensoep met worst.

Zunnebeld

Zunnebeld is jouw hengelsportspecialist, al sinds 1926! Naast onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle, hebben we ook een webshop waar we al onze visspullen verkopen. Bij ons vind je meer dan 25.000 hengelsport artikelen gewoon op voorraad. Hierdoor kunnen wij dus extra snel leveren. In onze webwinkel vind je alles voor jouw visserij. Aas, hengels, molens, beetmelders, hoofdlijnen, rubber boten en accessoires als verlichting, kleding, tassen, slaapzakken en tenten. In ons uitgebreide assortiment hebben we artikelen in de volgende categorieën: karper, roofvis, witvis, forel, barbeel, meerval en zeevis. Vergeet niet de uitverkoop in de gaten te houden voor leuke kortingen op hengels, molens, aas en andere hengelsport-artikelen.

A-merken voor vissers

We hebben een breed assortiment waarin alle grote merken zijn opgenomen: Korda, Fox, Rapala, Strategy, Kevin Nash, CC Moore, Lowrance, Raymarine, Guru, Shimano, Berkley, Reins, Lunker city, ST Croix, JRC, Spro, Preston, Westin, Mainline, Abu Garcia, Vass, Storm en nog veel meer. Zijn jouw favoriete visspullen niet bij ons verkrijgbaar? Laat het ons dan weten. Grote kans dat we het alsnog voor je kunnen bestellen.

Hengelsport Zunnebeld
Van Karnebeekstraat 73
8011 JD Zwolle

E-mail:
Telefoon: 038 – 421 58 97

Facebook:
Twitter: