Package deal van de Orka Whale 475.

De visser die een lichte, makkelijk trailerbare roofvisboot zoekt is de Orka Whale 475 de perfecte keus. De Orka Whale 475 komt door volledig polyester bouw niet boven de 300 kg. Door het goede onderwaterschip raakt dit schip al zeer snel en zeer gemakkelijk in plane. Inmiddels een veel geziene boot op de Nederlandse en Belgische wateren. Orka boten komt met een package deal! Bekijk daarnaast de bijgevoegde video waar we met onderstaande samenstelling een promo video hebben opgenomen.

Deze Package deal bestaat uit een Orka Whale 475 inclusief Pega Euroliner trailer 750/500 en een Honda BF 20 pk. Prijs € 14.250,=

Meer informatie over deze package deal ga naar: www.orkaboten.nl/whale-475-package-deal

Orka Whale 475 tiller
Orka Whale 475 tiller

Wanneer u de indeling van deze kleine alleskunner ziet zult u zich verbazen over de hoeveelheid vis en berg ruimte. Met een werpplatform van maar liefst 2.10 m kunt u zich daar makkelijk bewegen. Dit in combinatie met de verhoogde boeg zult u zich zelfs met ruiger weer op uw gemak voelen.

Indeling Orka Whale 475 tiller
Indeling Orka Whale 475 tiller

Onder het werpplateau bevindt zich een gescheiden accu en hengelbak. In de hengelkokers passen maar liefst 6 hengels van 2.20 m. Zo kunt u altijd uw gewenste hengel meenemen.

De Orka Whale 475 wordt standaard als tiller geleverd maar kan uitgebreid worden als console uitvoering.

Kortom: De Orka Whale 475 de kleine compacte alleskunner

Dat is wat wij graag doen, polyester roofvisboten ontwikkelen met het typische Orka design. Een design dat niet alleen mooi maar ook praktische kenmerken heeft. De afgelopen 40 jaar hebben wij met de ontwikkeling en de fabricage van zeevisboten veel kennis opgedaan. Dat wordt nu toegepast in de Whale.

Kijk op www.orkaboten.nl om jou eigen Orka Whale samen te stellen of kom eens langs om de verschillende opties te bespreken.

Kijk voor meer info op: www.orkaboten.nl