De nieuwe Orka Blackfish 450 Roofvisboot.

Met trots presenteren wij u ons nieuwste model roofvisboot, de Blackfish 450! De indeling van deze boot is een combinatie van de Orka Whale 475 en de Blackfish 500 serie. In de hengelbak aan de zijkant kunt u hengels opbergen tot een lengte van 2.40m. In het voordek zijn 3 luiken verwerkt, waarvan de grootste in het midden is geplaatst. Hierin zit een plateau verwerkt voor het plaatsen van uw accu’s.

Verder biedt dit opberg vak meer dan genoeg ruimte voor grote tassen en/of koffers. In het achterdek zijn nog 2 opbergvakken geplaatst, waarvan één gebruikt kan worden als visbun. Het andere vak biedt plaats voor uw startaccu en andere benodigdheden.

Het onderwaterschip is een afgeleide van onze zeer goed varende Orka Whale 475. Met een kleine kiel blijft deze boot goed koers houden, en zo komen ook de drift eigenschappen ten goede.

Specificaties:
Lengte romp 4.5 meter
Breedte romp 1.86 meter
Diepgang 15 centimeter
Gewicht Tiller uitvoering 310 Kilogram
Losse benzine tank 25 liter
Hengel opbergvak 8 stuks
Certificering D

*5 jaar garantie op polyester constructies. Indien de boot wordt uitgevoerd met meer dan 40 pk, dan dienen de compartimenten en dubbele bodem door ons te zijn opgeschuimd.

Waarom u kiest voor een roofvisboot van Orka boten

Door de 40 jaar ervaring die wij hebben in het ontwerpen, installeren en afbouwen van meer dan 800 zeevisboten hebben wij al deze ervaring mee genomen in onze roofvisboten. Zo hebben wij niet gekozen om onze boten een diep V boeg te geven maar een halve diep V boeg. Dit zorgt ervoor dat al onze modellen zeer stabiel zijn en nog steeds goed door de golven heen snijden.

Wij beschouwen polyester als het ultieme materiaal om visboten in Nederland te bouwen. Door onze steeds zouter wordende wateren maken ook steeds meer vissers de overstap van aluminium naar polyester.

  • polyester is net zo zwaar al dan niet lichter dan aluminium
  • onderhoudsvrij product
  • schade is goed te repareren
  • eventuele aanpassingen kunnen eenvoudig worden gedaan
  • door hoogwaardige gelcoat ( kleur op de romp) te gebruiken blijft deze lange tijd kleur vast

Maar er zijn natuurlijk meer modellen Orka Boten om uit te kiezen!

Onze roofvisbotenlijn betreft 5 verschillende types en diverse uitvoeringen in lengtes van 4.50 t/m 5.60 meter

Bekijk alle info op de website!